Egy működő üzleti modellt kínálok, melyhez a weboldal és egyéb szükséges feltételek adottak. Egyedül nincs kapacitásom az oldalra, emiatt vagy megválnék tőle vagy üzlettárssal együtt vinném tovább. Biztos te is ismersz olyan oldalakat, ahol a cégek adataikat megadhatják a nagyobb elérés érdekében (cégkatalógus). A jelenlegi oldal ezt a ötletet vitte tovább, mivel számos plusz szolgáltatást is kínál, melyeket külsős szabadúszók segítségével lehet elvégeztetni. (grafikai szolgáltatás, marketing és pénzügyi tanácsadás, weblapkészítés stb.)
3 fajta csomagajánlat van jelenleg az oldalon, ami már eleve pozicionálást jelent a projekt számára. (ezáltal összehasonlíthatatlan az ajánlat, mivel más konkurens oldal nem nyújt ilyen szolgáltatást. Csomagok ára: INGYENES csomag, 28.500Ft/ év, valamint 68.500Ft/ év)
Weboldal rendszere teljesen kész, tartalom is biztosított, jelenleg csak finomhangolások szükségesek. A befejezését teljes mértékben díjmentesen átvállalom az új tulajdonos elvárásai szerint normál keretek között.
Ehhez az oldalhoz még egy weboldalt tudok adni igény esetén (vallalkoznijo.hu)-t. (ez esetben a két weboldal ára 390ezer ft) 

Kérdezzen bátran!

webbuilde60(@)gmailpontcom

Kapcsolatfelvétel

Írj üzenetet tamas58-nak a Domainexpress.hu-n keresztül. A címzett email üzenetet fog kapni. Valódi email címedet add meg, mert tamas58 arra a címre fog válaszolni neked.