Eladó bevezetés előtt/alatt álló komplex médiarendszer médiafelületekkel, saját hirdetési rendszerrel + közel 400K+ Facebook rajongó/csoporttag több oldalon/csoportban.

Eladás oka: másik projektünk túlnőtte magát és csak azzal szeretnénk foglalkozni.

A médiafelületek magazinokból, nyereményjáték rendszerből (mely önmagában is rendkívül értékes, mivel még a sorsolások is elvégezhetők a rendszerben stb.), apróhirdetési rendszerből, társkereső oldalból, receptoldalból és szórakoztató oldalakból áll. Felnőtt tartalmú oldal nincs. Minden oldal reszponzív megjelenésű.

Több felületen saját rss motor is működik párhuzamosan, így megfelelő friss cikk illetve cikk bevezető anyaggal tölti fel az oldalt. Ezen felül saját cikk heti 1-3 kerül fel oldalanként. A rendszer jelenlegi teljesítménye 100-200.000 oldalletöltés havonta, de tudunk mutatni olyan Analytics kimutatást, melyen EGYETLEN felület egy havi forgalma 120.000 feletti volt. Mindez csak cikk/tartalom kérdése. Azt pedig tudjuk, hogy a tartalommarketing a jelen és a jövő is.

A jelenlegi forgalom 10x-ese, de akár 100-szorosa is elérhető megfelelő munkával és pénzbefektetéssel. Megfelelő kommunikációval és tartalommal az ország legjelentősebb magán médiája is lehet akár 1 éven belül.

A rendszer gyorsan pénzt termelhet, saját hirdetési rendszerrel rendelkezik, melyre hirdetők, vagy ügynökségek kereshetők, de az egyes felületekre külső hirdetések is tehetők természetesen. A saját hirdetési körben a jelenlegi teljesítménnyel havonta 4millió+ képes hirdetés jelenik meg az oldalakon. Ezek a hirdetések jelenleg belső hirdetések, azaz egymást reklámozzák. A hirdetési rendszerben beállítható téma szerinti célzás stb. is.

A Facebook oldalak és csoportok is a portfólió részét képezik. A csomag részét képezik még az Analytics fiókok, a cikkek állományai, a domain nevek.

A médiafelületek az alábbiak (a felületeket külön is meghirdetjük, a részleteket a felületekről lásd a külön hirdetésekben):
 - GripGift nyereményjáték + szórakoztató rendszer (14.000 FB rajongó/csoporttag, több, mint 6.000 felhasználó, 24.000 nyereményjáték tematikus adata stb.)
 - Eladtad.hu apróhirdetési oldal + 46E FB + Android applikáció
 - Go Szerelemtanya társkereső: 50E FB csoport + kísérőoldal
 - Edosszié magazin + 15E FB
 - Tudtad-e magazin + 6,4E FB
 - Versikék projekt minden névnapi versikével, azok szerzői jogaival, bloggal + 6,6E FB
 - Ízfogó gasztro magazin + 14E FB
 - Vicc-blog + 3 FB oldal, összesen 93E rajongóval
 - GWL.hu női magazin + 630 fős FB oldal
 - UHM magazin + 14,1E FB oldal - Abadus munkaportál + 3,3E FB
 - TomésJerryfan magyar rajongói oldal + 63E FB
 - Földkörül.hu és Indíts.hu utazási magazinok egy közös, 79E FB oldallal
 - Napiapp.hu tech magazin 1.300 fős FB oldallal és 200 fős FB csoporttal
 - +az egészet összefogó 1media.hu oldallal + 870 fős FB oldal + képes hirdetési rendszer, mellyel fenti oldalakon saját képes hirdetéseket lehet megjeleníteni.

A felületek önálló vételárának összesenje 4.270E Ft. Ha valaki a teljes médiarendszert, az összes felülettel egyben megvásárolja, akkor most 30%-os kedvezménnyel 2.999E Ft-ért megszerezheti. Komolytalan ajánlatokkal kérjük ne keressenek.

Kapcsolatfelvétel

Írj üzenetet norbenkov-nak a Domainexpress.hu-n keresztül. A címzett email üzenetet fog kapni. Valódi email címedet add meg, mert norbenkov arra a címre fog válaszolni neked.