isset($this->params['breadcrumbs']) ? $this->params['breadcrumbs'] : [], ]) */ ?>

Eladóvá vált az Időinfó.hu, Magyarország egyik legnépszerűbb időjárással foglalkozó oldala!

A weboldal és a facebook oldal rövid bemutatása:

Az időinfó.hu mind tartalomban, mind a látogatók számában egy dinamikusan bővülő meteorológiával foglalkozó oldal, melynek célja az emberek közérthető, hétköznapi nyelven történő tájékoztatása a jelenlegi és a várható időjárásról, valamint a nagyvilágban történő érdekes és rendkívüli időjárási eseményekről. Több, mint 90 ezer követővel rendelkezünk, ami szintén megkönnyíti cikkeink, előrejelzéseink emberekhez való eljuttatását! 
Az RTL Klub híradóban, M1-en, TV2 híradóban és a HírTV-ben is többször jelentek már meg a követőink által beküldött Időinfó.hu-s felvételek, illetve több nagy internetes médiában is közzétettek már tőlünk képeket, videókat! 

Facebook oldalunk látogatottsága:
Az Időinfó.hu facebook oldala meteorológia témában Magyarország 3. legnagyobb követőtáborával rendelkezik, ami csaknem 100%osan organikusan jött létre! Jelenleg több, mint 90.000 lájkunk van, de ez a szám napról npra folyamatosan növekszik! Hetente átlagosan 4-500.00-res elérést produkálunk, de mozgalmas időjárás esetén ez a szám elérheti a 7-8 milliót is, illetve 30 napos lebontásban a 15 milliót is meghaladhatja! Legutóbb május 13-án, a Gyöngyösön pusztító jégviharról kapott videóink értek el rendkívüli, közel 1 milliós megtekintést, de az oldalon több, hasonló nézettséget produkáló felvétel is megtalálható! 

Ha felkeltettük érdeklődését, szeretnénk kérni egy árajánlatot, illetve bármilyen kérdésre szívesen állunk rendelkezésre! 

Kapcsolatfelvétel

Írj üzenetet vihar-nak a Domainexpress.hu-n keresztül. A címzett email üzenetet fog kapni. Valódi email címedet add meg, mert vihar arra a címre fog válaszolni neked.