Szia!

Neked is eleged van már a lehúzásokból? Jó áron hirdetett weboldalak, amiket úgy adnak el, hogy ezzel aztán nem kell dolgozni és kidobott pénz a vége?

Ha a válaszod egy határozott IGEN, akkor olvasd végig az ajánlatomat.

Egy szoros együttműködés keretében kialakítjuk a weboldaladat, aminek a tartalmát TE határozod meg! Kinek van kedve olyannal foglalkozni, ami nem érdekli? Na ugye. Szóval fontos, hogy csak azzal foglalkozunk, amivel szeretnél.

Majd keresünk egy jó domain nevet. Ha már megvan, az is megfelel számunkra.

Mivel jórészt a keresőből fogunk látogatót vonzani, ezért ezt megalapozzuk egy SEO kulcsszókutatással. Itt már az oldal témája szerint fogjuk felépíteni a kulcsszavakat is a tartalomhoz. Eközben már a weboldal kinézetén dolgozunk, hogy ne csak a tartalom legyen ütős, hanem a külseje is.

Még indulás előtt regisztráljuk a számunkra fontos közösségi média felületekre is az oldalunkat.

Itt már egész jók vagyunk DE! még senki nem talál ránk, nem dőlnek a milliók.

Ezután folyamatos kemény munka következik. Ez pedig a tartalomgyártás.

Az első 10 cikket megírom neked, hogy lásd a példát, hogy valójában mi is kell a népnek. Majd egy általad választott kulcsszóra (a korábban kidolgozott SEO kulcsszó listából) írok egy cikket, amiről videót is kapsz, hogy mit hogyan és miért kell csinálni.

A cikkek publikálása mellett építjük a közösségi oldalainkat is, amire szintén megmutatom a módszert.

Ennek az egész csomagnak az ára 200 ezer forint.

Persze soknak tűnhet elsőre, amit meg is értek. Viszont ezzel a módszerrel valódi látogatókat érsz el. Az együttműködés ideje várhatóan 2 hónap.

Kapcsolatfelvétel

Írj üzenetet levi941224-nak a Domainexpress.hu-n keresztül. A címzett email üzenetet fog kapni. Valódi email címedet add meg, mert levi941224 arra a címre fog válaszolni neked.